Termékek korosztály szerint: 0 | 0.5 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9+ | Összes termék

 

A Vtechről néhány szóbanA Vtech, az elektronikus oktató játékok kategóriájának megalkotója, világvezető a korcsoport-specifikus oktató játékok területén.

1976 óta a Vtech folyamatosan fejleszti a kiváló minőségű, innovatív oktató termékeket a gyerekek részére. Termékpalettájukban megtaláljuk az újszülött gyerekeknek részére ajánlott játékokat egészen a kiskamaszoknak valóig, amelyek, mint "okos-játékok" magukba foglalják a szórakoztató-elektronika formátumot és a figyelemlekötő, az életkornak megfelelő tartalmaz, amelyek segítenek a gyerekeknek játszva tanulni.

A Vtech egy olyan fogalom, ami mindig kiváló minőséget garantál vásárlóinak. A Vtech játékok megalkotása során mindig szem előtt tartják, hogy az hosszú életű, és biztonságos játékot biztosítson miközben a speciálisan kialakított oktatóanyaggal fejlesztik a gyerekek tudását.

Vtech termék kategóriáink

1. V.Smile Learning System

A V.Smile Learning System egy olyan több díjat nyert oktatási rendszer, amely a 3-7 éves gyerekek számára oktató video játékok segítségével teszi szórakoztatóvá a tanulást.  A  tanulási folyamatot gyerek barát tervezés, jobb - és bal kezes joystick, korosztálynak megfelelő tananyag, színes grafikák és vidám játékok segítik.


2. V.Smile Baby

A V.Smile Baby rendszer kialakításának köszönhetően gyermeke egyszerre tud tanulni, játszani és fejlődni. A V.Smile Baby megalkotói tudják, hogy egy csecsemő milyen fontos fázisokon megy keresztül fejlődése során. Elhívatottak és lelkesek olyan játékok fejlesztésében, amelyek egyszerre ösztönzik - és jelentenek kihívást egy gyermeknek játék közben, miközben újabb és újabb feladatokat végeznek el.

3. Kidizoom

A Kidizoom varázslatos digitális fényképezőgép kifejezetten gyerekek számára lett kifejlesztve. Használható fényképezőgépként, videó kameraként, képszerkesztőként és videó játékként is. Közvetlenül csatlakoztatható TV-re, számítógépre és saját memóriája bővíthető.

4. Vtech Baby

A játékok megtervezésében és fejlesztésében fontos szerepet játszik az, hogy azok a lehető legtöbbet hozzák ki a csecsemőkből és a járni tanuló kis gyerekekből miközben játékra, tanulásra és felfedezésekre ösztönzik őket.  A Vtech Baby játékok a korosztálynak megfelelő fogalmakat tanítják meg a gyerekeknek, úgy mint a formák, a színek, a tárgyak, a számok és a betűk. Így fejlesztik a gyermek mentális - és pszichikai képességeit.

5. Pre-School

A Vtech Pre-School kategóriába tartozó játékok fejlesztésének  és a hozzájuk tartozó színes karakterek kialakításának köszönhetően gyermeke tanulását hosszú távon segítik. Megtanítja az alapvető fontosságú fogalmakat és képességeket, úgy mint a betűket, a számokat, a betűzést és a levélírást. Így biztosítja a gyerek felkészülését az iskolai feladatok elvégzésére. A Pre-School játékokkal gyermeke rutinszerű képességeket és tudást fog szerezni.